28 February 2021
MKBbenefits
 Overlijdensrisicoverzekering, Compagnonsverzekering of compagnonverzekering, een risicoverzekering is bijna altijd noodzakelijk bij een hypotheek. De verzekering die bij overlijden van een verzekerde het verzekerd bedrag betaald.

Compagnonsverzekering of compagnonverzekering

Ook wel een zakelijke overlijdensrisicoverzekering genoemd.

Ook in de zakelijke sfeer wordt er vaak een overlijdensrisicoverzekering, ook wel compagnonsverzekering genoemd gesloten, bijvoorbeeld indien een achterblijvende zakelijke partner het bedrijf van de nabestaanden van zijn overleden compagnon wil overnemen, de compagnon risicoverzekering.

Compagnonsverzekering
Niemand staat graag stil bij de mogelijkheid van overlijden.

Niemand staat graag stil bij de mogelijkheid van overlijden. Zeker niet indien dat uzelf, een partner, een zakenpartner of andere dierbare familieleden betreft. Naast emotionele gevolgen zijn er ook vaak financiele gevolgen. In bijna alle gevallen gaat het inkomen of de verdiensten er fors op achteruit.

Een Compagnonsverzekering is noodzakelijk

Met een compagnonsverzekering of compagnonverzekering zorgt u ervoor dat uw compagnon (uw zakenpartner) na uw overlijden de zaak kan voortzetten of overnemen.

Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers onnodig teveel premie betalen voor een compagnonsverzekering. De premieverschillen lopen op tot honderden euro´s per jaar. Het is zeker de moeite waard om uw huidige compagnonsverzekering eens te vergelijken met onze premies van 2008.

Vergelijk uw huidige Compagnonsverzekering met onze zeer voordelige premie!