28 February 2021
MKBbenefits
 Overlijdensrisicoverzekering, Compagnonsverzekering of compagnonverzekering, een risicoverzekering is bijna altijd noodzakelijk bij een hypotheek. De verzekering die bij overlijden van een verzekerde het verzekerd bedrag betaald.

Overlijdensrisicoverzekering
Niemand staat graag stil bij de mogelijkheid van overlijden.

Niemand staat graag stil bij de mogelijkheid van overlijden. Zeker niet indien dat uzelf, een partner of andere dierbare familieleden betreft. Naast emotionele gevolgen zijn er ook vaak financiele gevolgen. In bijna alle gevallen gaat het gezinsinkomen er fors op achteruit.

Een overlijdensrisicoverzekering is noodzakelijk

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat de nabestaanden na uw overlijden of na het overlijden van uw partner goed verzorgd achterblijven.

De uitkering van deze risicoverzekering kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aflossen van een hypotheekschuld of persoonlijke lening of voor het betalen van successierechten.

Een zakelijke overlijdensrisicoverzekering (compagnonsverzekering)

Ook in de zakelijke sfeer wordt er vaak een overlijdensrisicoverzekering (ook wel compagnonsverzekering genoemd) gesloten, bijvoorbeeld indien een achterblijvende zakelijke partner het bedrijf van de nabestaanden van zijn overleden compagnon wil overnemen, de compagnon risicoverzekering.

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen onnodig teveel premie betalen voor een overlijdensrisicoverzekering. De premieverschillen lopen op tot honderden euro´s per jaar. Het is zeker de moeite waard om uw huidige overlijdensrisicoverzekering eens te vergelijken.

Vergelijk uw huidige risicoverzekering met onze zeer voordelige premie!