28 February 2021
MKBbenefits
 mkb benefits mkbbenefits

MKB Verzekeringen

MKB Benefits, een heldere kijk op verzekeren.

MKB Benefits staat voor u klaar als het gaat om verzekeringen; voor u als ondernemer, uw personeel of uw bedrijf.

Als ondernemer krijgt u te maken met een breed scala aan risico’s. Of u nu een eenmanszaak heeft of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is dan ook van groot belang dat u goed verzekerd bent.

MKB Benefits geeft u hierover graag een passend advies, waarin de nadruk ligt op de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen. Dan kunt u weer verder met ondernemen.

Met Employee Benefits bieden wij bedrijven collectieve verzekeringen aan.

MKB Benefits werkt landelijk en is niet gebonden aan verzekeraars. Zo kan MKB Benefits uw belangen optimaal behartigen.


Prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt.

U heeft nu een klein beetje kennis gemaakt met MKB Benefits.

MKB Benefits stelt het zeer op prijs eens nader kennis te maken met uw bedrijf. Het enige wat u hiervoor hoeft te investeren is tijd.

Wellicht wilt u iets in uw bedrijf veranderen of kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestaande verzekeringspakket wordt geoptimaliseerd. U ontvangt van ons een glashelder voorstel waarin alle mogelijkheden uiteen worden gezet.

En voor welke oplossing u ook kiest, MKB Benefits draagt zorg voor de uitvoering en implementatie. Praten we over service, dan mag u van MKB Benefits snelheid, duidelijkheid en vooral gemak verwachten.

MKB Benefits is van mening dat wij u door een uitstekende service veel toegevoegde waarde kunnen bieden. Daarom zeggen wij ook: De prijs is wat u betaalt, waarde is wat u van ons krijgt.


Excecution Only

De dienstverlening op de website van MKB Benefits, het online afsluiten van producten, beperkt zich tot Execution Only.

Execution Only, betekend dat u zelf relevante informatie inwint, zelf de marktsituatie beoordeelt en geheel zelfstandig beslissingen neemt.

Hierbij wordt uw eventuele opdracht vooraf niet getoetst aan uw client-profiel en vindt er ook geen check plaats.

Maatwerk

Wij kunnen u niet garanderen dat de producten, kosten en premies die op onze website worden getoond en berekend het beste op uw situatie aansluiten.

Wij zijn van mening dat hiervoor persoonlijk advies en maatwerk vereist is. Iedere client is uniek en dat vraagt om maatwerk.

Kiest u voor maatwerk dan kunnen wij adviezen geven die het beste aansluiten op uw specifieke situatie, persoonlijke voorkeuren en wensen.

MKB Verzekeringen