28 February 2021
MKBbenefits
vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering; Waarom via MKB Benefits deze verzekering?

De Vrachtautoverzekering van MKB Benefits is maatwerk

De Vrachtautoverzekering en het verzekeringspakket is altijd maatwerk want de risico´s verschillen van bedrijf tot vervoerder. Ook ieder transportbedrijf is immers anders.

Uw vrachtauto of trekker en de eventueel bijbehorende aanhangwagen of oplegger zijn uitstekend verzekerd op de verzekeringspolissen van MKB Benefits.

U wilt geld besparen op uw vrachtautoverzekering maar tevens een uitstekende service en een deskundige hulp bij schades. Dat kan met de vrachtautoverzekering van MKB Benefits.

Vrachtautoverzekering aanvragen

Vraag nu een vrachtautoverzekering-offerte aan of nog beter maak direct een afspraak voor een maatwerk advies;

Vraag online een offerte aan:

Klik Hier´Zonder transport staat alles stil´

MKB Benefits is ervaren en op de hoogte van de actuele zaken die spelen in de transport en logistieke sector. Wij kennen de uitspraak: ´zonder transport staat alles stil´.

In geval van een schade zullen wij er dus alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen en trachten de hinder tot een minimum te beperken.

Voordelen MKB Benefits vrachtautoverzekering;

Vrachtautoverzekering: de verschillende dekkingen;

Naast de vrachtautoverzekering heeft men doorgaans ook een Container-/Trailerverzekering nodig.

Ook wanneer er opleggers, aanhangwagens of containers worden gehuurd (dmv een overeenkomst, Interchange Agreement) is het verstandig naast de vrachtautoverzekering een container-traileraansprakelijkheidsverzekering te hebben voor de schade die door het gebruik kan ontstaan.

Voordelen Container-/traileraansprakelijkheidsverzekering MKB Benefits;

Vrachtautoverzekering

 Vrachtautoverzekering vrachtautoverzekeringen vrachtautoverzekering transportbedrijven eigen rijders transportbedrijf cargo lading transport bloemen