28 February 2021
MKBbenefits
 verzuimverzekering ziekteverzuimverzekering ziekte personeel

Ziekteverzuimverzekering

Ziekteverzuimverzekeringen; volop in bedrijf met de Ziekteverzuimverzekering

Als werkgever kunt u niet zonder verzekeringen, een Ziekteverzuimverzekering/ verzuimverzekering voor uw personeel. U heeft te maken met veel verantwoordelijkheden op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Actueel:
Ziekteverzuimverzekering,
minimaal 15 tot maximaal 35 procent korting!!;

Minimaal 10 tot maximaal 25 procent korting op uw huidige ziekteverzuimverzekering!!

Alles in 1 keer goed regelen en dan gebruik maken van slechts 1 loket. Dat levert u veel gemak en premievoordeel op.


Ziekteverzuimverzekering Online Aanvragen: KLIK HIER


Ziekteverzuimverzekering Bedrijven:
Wet Uitbreiding Loondoorbetaling Bij Ziekte

De Nederlandse overheid werkt de laatste jaren hard aan het terugdringen van het ziekteverzuim. Ook met een Ziekteverzuimverzekering is het belangrijk het ziekteverzuim terug te dringen. Een belangrijk instrument hierbij is het leggen van een grotere verantwoordelijjkheid bij de werkgever.

Per 1 maart 1996 is daarom de Wet Uitbreiding Loondoorbetaling verplichting Bij Ziekte (WULBZ) ingegaan en per 1 januari 2004 de Wet Verlenging Loondoorbetaling verplichting.

U bent wettelijk verplicht om 70 procent van het salaris van een zieke werknemer 104 weken door te betalen. In veel (collectieve) arbeidsovereenkomsten is zelfs 100 procent afgesproken. Een Ziekteverzuimverzekering is daarom een vereiste.

Ziekteverzuim van uw werknemers loopt behoorlijk in de papieren. Deze kosten zijn aanzienlijk. Met de Ziekteverzuimverzekering van MKB Benefits beperkt u niet alleen het risico van ziekteverzuim maar wij helpen u ook bij het terugdringen van het ziekteverzuim.

Ziekteverzuimverzekering:
Wat is het gemiddelde ziekteverzuim percentage in uw Branche?

MKB Benefits heeft verschillende ziekteverzuimoplossingen en ziekteverzuimverzekeringen. De Ziekteverzuimverzekering verschilt qua eigen risicoregeling. Belangrijk, want niet ieder bedrijf is gelijk. Zo kunt u, als ondernemer, de verzuimverzekering of verzekeringen kiezen die bij uw bedrijf past.

Daarnaast biedt MKB benefits u ook een Ziekteverzuimverzekering tegen een aantrekkelijk arrangement, waarin de Ziekteverzuimverzekering samengaat met arbodienstverlening en reintegratie. Het beste van drie werelden in 1 uniek product, waarmee u zeker aan de verplichtingen uit de Wet verbetering poortwachter voldoet.

Als werkgever kunt u niet zonder een (ziekte) verzuimverzekering voor uw personeel.

Ziekteverzuimverzekering bedrijven, de voordelen bij MKB Benefits:

Ziekteverzuimverzekering aanvragen

Vraag nu online een ziekteverzuim-offerte aan;

KLIK HIER

Ziekteverzuimverzekering

 verzuimverzekering ziekteverzuimverzekering ziekte personeel